Het team

Wie zijn de mensen achter verstanderen?


Ingrid Bennink. Procesmanagement.
Ingrid is de manager van de “no nonsens” aanpak: ze legt de vinger direct op de zere plek en gaat de dialoog met betrokkenen aan om mede vanuit hun referentiekader bewustwording te creëren en samen naar een oplossing toe te werken. Ze focust op doelen en houdt daarbij van duidelijkheid.  Ingrid positioneert zich op de werkvloer maar praat ook op managementniveau mee. Daardoor heeft ze inzicht in wat er organisatiebreed speelt en wordt snel duidelijk op welk niveau het probleem zich voordoet en wat de kern van het probleem is.  Doelstellingen worden samen met betrokkenen praktisch en realistisch geformuleerd en vertaald in functionele handelingen.  Anderen kunnen op haar bouwen omdat ze een stabiele factor is en de rust weet te behouden en terug te brengen.
Het gebeurt zelden dat twee mensen die over een bepaald onderwerp met elkaar praten het ook inderdaad over hetzelfde hebben. (A. Blaman)

 
Wilt u meer over Ingrid weten? www.ingridbennink.nl
 
 
Erwin Damhuis. Trainer.
Erwin Damhuis is oprichter en drijvende kracht achter ‘Je klant als ambassadeur met Persoonlijk Eigenaarschap’. Met zijn bedrijf Verstanderen.nu helpt hij ondernemers en medewerkers in veranderprocessen om van de klant een échte ambassadeur te maken. Hij heeft onder meer gewerkt in de branche verzekeringen, de financiële en de zakelijke dienstverlening. Hij ontdekte dat mensen die plezier hebben in hun werk, trots zijn op wat ze doen méér betrokken zijn bij de klant én de onderneming. Hierdoor wordt hun product gewild én er wordt over gesproken. Door zijn werk als adviseur, manager, trainer en coach werd die ontdekking een overtuiging: ambassadeurs zijn loyale klanten en verhogen je omzet.
 
Erwin helpt je bij het Persoonlijk Eigenaarschap: het gaat niet alleen om het verkopen,  maar vooral ook het onderscheidend maken in de markt. Die stap extra, de persoonlijke touch en inleven in de klant maken van jouw klant een echte ambassadeur. Want wat anderen waarnemen is één, wat ze vervolgens over je vertellen is je meerwaarde.
 
Meer weten? Download hier het artikel ‘Klantgericht denken en handelen doe je met je hoofd en met je hart’.

Hij is daarnaast vennoot van VOF De Alfabetboeken en coauteur van Het Coachingsalfabet (2014), Het Kantelingsalfabet (2015), Het Veranderalfabet (2015), Het Bevlogenheidsalfabet (2015) en auteur van het E-Book 'Van verandering naar dynamiek: een reis in 24 etappes.' Verstanderen.nu is onderdeel van TéCéO Training | Coaching | Ontwikkeling. Daarnaast is hij samen met zijn vrouw eigenaar van een dierenartsenpraktijk. Kijk voor meer informatie op www.verstanderen.nu.
 
Eerst begrijpen, dan begrepen worden. (Stephen R. Covey)


Wilt u meer over Erwin weten? www.teceo.nu en www.verstanderen.nu