Persoonlijk eigenaarschap

Persoonlijk Eigenaarschap op zoek gaan naar passende oplossingen, oplossingen op maat en persoonlijke oplossingen. Het is vooral gericht op denken en handelen; altijd met het hoofd en het hart. Kortom, het is af en toe een andere route kiezen om tot een resultaat te komen. 

Wil jij
  • Tevreden medewerkers?
  • Bevlogen medewerker?
  • Betrokken medewerkers?
  • Je medewerker als ambassadeur van jouw bedrijf?
Kies dan voor Persoonlijk Eigenaarschap, dé methode om van jouw medewerker een ambassadeur te maken!
Persoonlijk Eigenaarschap leidt tot meer plezier in het werk, meer betrokkenheid bij de klant én de organisatie en het trots  mogen zijn op het resultaat. De hedendaagse klant verwacht producten en oplossingen op maat. Daarnaast verwacht hij ondernemers én medewerkers die bereid zijn ook een stapje meer te doen. Persoonlijk Eigenaarschap is naast het nemen van verantwoordelijkheid ook de ruimte krijgen om verantwoordelijk te kunnen, willen en mogen zijn.

Voor wie?
Persoonlijk Eigenaarschap: Voor ZP'ers, het MKB maar ook voor organisaties in de zorg of de dienstverlening, kortom, voor iedereen die werkt met mensen. 

Meer informatie?
Informeer naar de vele mogelijkheden: van workshops tot meerdaagse trainingen. Van begeleiding op de werkvloer tot persoonlijke coaching. Wij bieden ook de mogelijkheid om medewerkers binnen je organisatie op te leiden en te begeleiden. Maak vandaag nog een afspraak: we bespreken graag de mogelijkheden.

Zelf aan de slag?
Download hier het gratis E-book en ga vandaag nog zelf aan de slag met Persoonlijk Eigenaarschap. Download ook het E-Book Van verandering naar Dynamiek in 24 etappes. In dit E-Book wordt de lezer in 24 etappes meegenomen langs de vele facetten van verandering. Want ook Persoonlijk Eigenaarschap vraagt om een verandering binnen je organisatie. We bespreken graag de mogelijkheden.