Je klant als ambassadeur!

Klantgericht denken en handelen doe je met je hoofd én met je hart.
 
Een professionele klantontvangst is een taak voor alle medewerkers, want klanten hebben contact met verschillende medewerkers binnen uw onderneming. Daarnaast verwacht de hedendaagse klant producten en oplossingen op maat. Hij verwacht ondernemers én medewerkers die bereid zijn een stapje meer te doen.
 
Door middel van trainingen en workshops help ik ondernemers om klantvriendelijkheid te laten groeien naar echte klantgerichtheid. Via doelstellingen, acties, onderzoek en persoonlijke leerdoelen wordt toegewerkt naar een duidelijk effect op de klant. De positieve ervaringen met uw bedrijf maakt van een ‘gewone’ klant al snel een ambassadeur die uw producten en diensten bij anderen aanbeveelt.

Wat klanten waarnemen is één, wat ze vervolgens over je vertellen is je meerwaarde.

 
Het resultaat is dat vanuit een gemeenschappelijke uitgangspositie de opgedane kennis en ervaringen beter in de organisatie worden ingebed. Download hier het gratis E-book.

Klanten enthousiast houden is ieders taak, ongeacht zijn positie, status en aanleg.
Maak van uw klant uw ambassadeur met Persoonlijk Eigenaarschap.


PS. 
Onderzoek toont aan dat ruim 50% van de klanten een positieve ervaring met een onderneming doorgeeft aan één of meerdere anderen. Wilt u ook loyale klanten die uw onderneming promoten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Download hier meer informatie of maak een afspraak. Onder het genot van een kop koffie bespreek ik graag de mogelijkheden.