Van verandering naar dynamiek: een reis in 24 etappes

Een verandering in een organisatie betekent je medewerkers vragen om in een onbekende toekomst te stappen. Bovendien heb je te maken met medewerkers die verandering moe zijn of cynisch zijn geworden door eerdere ervaringen.
 
Goede oude tijd.
Ooit waren bazen keizers die decreten uitvaardigen waaraan onderdanen zonder morren moesten voldoen. De tijden zijn veranderd en managers krijgen steeds minder zeggenschap over het gedrag van de medewerkers. Voordat je verwacht dat je medewerkers je reorganisatieplannen of organisatieveranderingen met veel enthousiasme en betrokkenheid begroeten, moet je je nadenken over wat je van je medewerkers verwacht.
 
Loslaten.
Medewerkers die in een veranderingstraject belanden ondergaan dit aan de hand van de ervaringen die zij in eerdere veranderingstrajecten hebben opgedaan. Met andere woorden: resultaten uit het verleden bieden hier een redelijke garantie voor de toekomst! Waarmee krijgen medewerkers zoal te maken?

E-Book.
Dit E-book neemt je meer op een inspirerende en opwindende reis door het landschap van de verandering. In 24 etappes, opgedeeld in 3 thema's worden de vele facetten van verandering belicht. Iedere etappe biedt inspiratie en stof tot nadenken. Cartoons van de Lijnmanager ondersteunen ieder hoofdstuk. Het zijn geen theoretische verhandelingen maar korte en krachtige hoofdstukken die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Of je nu leidinggevende bent, manager of zelfstandige, dit E-Book biedt veel inspiratie voor degene die geïnteresseerd is in alles wat met verandering te maken heeft. Downloaden kan hier.