Wie is Erwin Damhuis

Wie is Erwin Damhuis


Erwin Damhuis. Trainer en coach
Erwin Damhuis (1960) is oprichter en drijvende kracht achter ‘Je klant als ambassadeur met Persoonlijk Eigenaarschap’. Met zijn bedrijf Verstanderen.nu helpt hij ondernemers en medewerkers in veranderprocessen. Hij heeft onder meer gewerkt in de branche verzekeringen, de financiële en de zakelijke dienstverlening. Hij ontdekte dat mensen die plezier hebben in hun werk, trots zijn op wat ze doen méér betrokken zijn bij de klant én de onderneming. Hierdoor wordt hun product gewild én er wordt over gesproken. Door zijn werk als adviseur, manager, trainer en coach werd die ontdekking een overtuiging: bevlogen medewerkers maken hét verschil.
 
Erwin helpt je bij het Persoonlijk Eigenaarschap: het gaan om je onderscheidend maken. Die stap extra, de persoonlijke touch en inleven in de klant motiveert niet alleen de klant, maar zeer zeker ook de medewerker. Want wat anderen waarnemen is één, wat ze vervolgens over je vertellen is je meerwaarde.

Erwin werkt in het dagelijks leven bij de Nationale Politie als medewerker Intake & Service. Daarnaast heeft hij een eigen uitgeverij: magicstones.nl. Hij is co-auteur van diverse managementboeken: 
Het Coachingsalfabet (2014), Het Kantelingsalfabet (2015), Het Veranderalfabet (2015), Het Bevlogenheidsalfabet (2015) en auteur van het E-Book 'Van verandering naar dynamiek: een reis in 24 etappes.' In zijn vrije tijd wandelt hij veel. Inmiddels heeft hij diverse wandelboeken uitgebracht: In het voetspoor van Koning Arthur (2017), de zeerover van Ameland (2017), Banda (2020), Wandelen van Bult tot Burcht (2020), Wandelen langs de Muur van Hadrianus (2020), Siny en Santje, herinneringen aan Berghum (2020).
 
Eerst begrijpen, dan begrepen worden. (Stephen R. Covey)